Shopping Cart
Din varukorg är tom.

Integritetspolicy

PDF Skriv ut E-postadress

Hantering av personuppgifter

Som kund hos oss hanterar vi dina personuppgifter för att kunna tillhandahålla våra varor och tjänster.  Vi på Optimel Elektronik och Plåtteknik AB månar om skydda dessa uppgifter. Vi förmedlar inga uppgifter till tredje part.

Den 25 maj 2018 börjar en ny förordning gälla i hela EU, GDPR (General Data Protection Regulation) som ersätter den svenska Personuppgiftslagen, detta bl. a för att du som individ ska bli bättre skyddad.

Vi behandlar dina personuppgifter på någon av följande grunder:

  • För att kunna fullfölja vårt åtagande t ex att leverera den produkt du beställt
  • På grund av rättslig förpliktelse enligt lag
  • I specifika fall efter att du lämnat samtycke till just den behandlingen.

Vi sparar inte personuppgifterna längre än vad vi behöver, dock måste vi ta hänsyn till våra garantiåtaganden samt följa vissa lagar t ex Bokföringslagen.

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar (registerutdrag). Du har också rätt att i vissa fall få dina personuppgifter rättade eller raderade. Registerutdrag begärs skriftligen. Om du anser att vi har behandlat dina personuppgifter på ett felaktigt sätt, kan du lämna ditt klagomål till Datainspektionen.

Våra kontaktuppgifter är:

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Optimel Elektronik och Plåtteknik AB, Hållnäsgatan 19, 752 28 Uppsala. Tel 018-30 14 22

 

promo box